Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - 2021

KOOPERATIVA - Bezpečne v komunite, bezpečne doma

Kategória: Výzvy

Poisťovňa KOOPERATIVA vyhlasuje 6. ročník grantového programu Bezpečne v komunite, bezpečne doma. Projekt/žiadosť musí byť odoslaný do 31. januára 2021 (nds.sk).

Kultúra pre znevýhodnené skupiny (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je určená na podporu projektov zameraných na kultúrne aktivity osôb so zdravotným postihnutím alebo inak znevýhodnených skupín obyvateľstva. Uzávierka do 23. 4. (grantexpert.sk).

Kultúrna pamiatka roka - FÉNIX (15. 1.)

Kategória: Výzvy

Ministerstvo kultúry SR a Nadácia SPP organizuje súťaž Kultúrna pamiatka roka - Fenix. Cieľom súťaže je oceniť prístup vlastníkov pamiatok a prínos zainteresovaných subjektov k ochrane pamiatkových hodnôt a prezentovať tieto pamiatky širokej verej...

Letná škola 2021 – Stredné odborné školy

Kategória: Výzvy

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky (ďalej len „ministerstvo“)  vypisuje výzvu na rozvojový projekt „Letná škola na strednej odbornej škole v školskom roku 2020/2021“. Letné školy sú súčasťou opatrení MŠVVaŠ SR na zm...

Letná škola 2021 – Základné školy

Kategória: Výzvy

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky (ďalej len „ministerstvo“)  vypisuje výzvu na rozvojový projekt „Letná škola na základnej škole v školskom roku 2020/2021“. Oprávnenými žiadateľmi sú zriaďovatelia základných škôl ...

MIRRaI SR - Boj proti dezinformáciám a rozvoj informačnej gramotnosti v čase vzostupu informačných technológií

Kategória: Výzvy

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vyhlasuje verejnú výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie v oblasti podpory digitálnej transformácie Slovenska. Uzávierka: 23. 9. 2021 (challenge.gov.sk).

MPaRV SR - Zvýšenie počtu žiakov stredných odborných škôl na praktickom vyučovaní

Kategória: Výzvy

Cieľom je zvýšenie počtu žiakov stredných odborných škôl na praktickom vyučovaní. Z výzvy možno okrem iného podporiť obstaranie a modernizáciu materiálno-technického vybavenia, rekonštrukciu a energetickú efektívnosť budov SOŠ (grantexpert.sk).

MPSVaR - Pomoc pre základné umelecké školy

Kategória: Výzvy

Od 1. marca 2021 môžu základné umelecké školy zaradené do siete škôl a školských zariadení SR žiadať o príspevky na mzdy zamestnancov za obdobie, keď boli povinne zatvorené rozhodnutím Úradu verejného zdravotníctva SR. Žiadosti o poskytnutie finan...

MPSVaR SR - Krok za krokom (14. 1.)

Kategória: Výzvy

MPSVaR SR vyhlasuje výzvu na predloženie žiadostí o nenávratný finančný príspevok s názvom Krok za krokom. Uzávierka 1. kola – 14. 1. 2022, 2. kola – 14. 2. 2022 (mpsvr.sk).

MŠVVaŠ SR - Podpora centier odborného vzdelávania a prípravy na ceste k excelentnosti na rok 2021

Kategória: Výzvy

Výzva je zameraná najmä na príprava podmienok na transformáciu vybratých centier odborného vzdelávania a prípravy na centrá excelentnosti odborného vzdelávania a prípravy. Uzávierka: do 15. 6. 2021 (grantexpert.sk).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev