Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - 2021

MŠVVaŠ SR - Školský digitálny koordinátor

Kategória: Výzvy

V rámci tohto projektu sa pilotne zavedie pozícia školského digitálneho koordinátora. Táto pracovná pozícia bude v súlade so zákonom o pedagogických a odborných zamestnancoch finančne podporovaná v tých vybraných školách, ktoré sa do projektu NP e...

MŠVVaŠ SR - Vyhlásenie výzvy "Finančná gramotnosť"

Kategória: Výzvy

MŠVVaŠ SR pridelí účelové finančné prostriedky na financovanie rozvojových projektov na podporu organizačného zabezpečenia vzdelávania pedagogických zamestnancov v oblasti finančnej gramotnosti a výchovy k podnikaniu. Konečný termín na predloženie...

Nadácia 365 - Na každej škole záleží

Kategória: Výzvy

Nadácia 365 v spolupráci s Komenského inštitútom zlepšuje školstvo v regiónoch. Uzávierka: 31. 10. 2021 (365nadacia.sk).

Nadácia Ekopolis - Zelené oázy 2021 (17. 1.)

Kategória: Výzvy

Obce, mestá, neziskové organizácie, školy a komunitné centrá spolu s dobrovoľníkmi môžu požiadať o financie na výsadbu a revitalizáciu zelene. Uzávierka: 17. 1. 2021 (ekopolis.sk).

Nadácia ESET - Efektívne nástroje pre účinné zvládanie pandémie COVID-19

Kategória: Výzvy

Grantová výzva zameraná na tvorbu efektívnych nástrojov, aplikácií a inovácii, vedecko-výskumných prieskumov a analýz pre využitie v boji proti pandémii COVID-19 a pri znižovaní jej negatívnych následkov. Uzávierka: do 31. 3. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia Kia Motors Slovakia - Šport v regióne 2021

Kategória: Výzvy

Nadácia Kia Motors Slovakia vyhlasuje výzvu na predkladanie projektov v Zamestnaneckom grantovom programe Šport v regióne 2021, ktorý je zameraný na rozvoj športu v Žilinskom kraji, a určený prednostne pre deti a mládež do 18 rokov, seniorov a ľud...

Nadácia Kia Slovakia vyhlasuje Zamestnanecký grantový program Adventný kalendár 2021

Kategória: Výzvy

Nadácia Kia Slovakia vyhlasuje Zamestnanecký grantový program Adventný kalendár 2021, ktorý je zameraný na podporu a ochranu zdravia a na sociálnu pomoc. Vaše projekty môžete podávať do 12. novembra 2021 (nadaciakia.sk).

Nadácia mesta Bratislavy - Funkčnejšie verejné priestory (2021)

Kategória: Výzvy

Cieľom výzvy je najmä revitalizácia verejných priestranstiev, rozširovanie priestorových kapacít komunít či oživenie nevyužívaných priestranstiev smerujúce k posilňovaniu kvality života v meste. Uzávierka do 30. 4. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia Orange - Digitálny svet pre každého (2021)

Kategória: Výzvy

Cieľom výzvy je rozvíjať digitálnu gramotnosť zraniteľných skupín ohrozených sociálnym vylúčením a chudobou a uľahčiť im život v digitálnej dobe. Uzávierka: 15. 6. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia Orange - E-Školy pre budúcnosť 2021/2022

Kategória: Výzvy

V 8. ročníku grantového programu e-Školy pre budúcnosť budú podporené inovatívne projekty základných a stredných škôl a mimovládnych neziskových organizácií. Uzávierka: 3. 11. 2021 (nadaciaorange.sk/sk/e-skoly-pre-buducnost).

Nadácia Orange - Zdravá duša školy

Kategória: Výzvy

Cieľom pilotného grantového programu Zdravá duša školy je destigmatizovať a rozvíjať tému prevencie v oblasti duševného zdravia na školách a prispieť k budovaniu psychickej odolnosti a psychohygieny pedagógov a odborných zamestnancov. Projekty sú ...

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev