Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - 2021

Nadácia Orange - Zdravá duša školy

Kategória: Výzvy

Cieľom pilotného grantového programu Zdravá duša školy je destigmatizovať a rozvíjať tému prevencie v oblasti duševného zdravia na školách a prispieť k budovaniu psychickej odolnosti a psychohygieny pedagógov a odborných zamestnancov. Projekty sú ...

Nadácia Pontis - Fond pre transparentné Slovensko

Kategória: Výzvy

Výzva podporuje organizácie dlhodobo presadzujúce zvyšovanie transparentnosti verejného života a opatrenia na zmenšovanie priestoru pre korupciu a únos štátu. Uzávierka: 15. mája 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia Pontis - Podpora projektov pre deti pri návrate do škôl

Kategória: Výzvy

Cieľom grantovej výzvy je podporiť deti, ale aj učiteľov pri návrate do škôl, preklenutie tohto ťažkého obdobia, urýchlenie procesu adaptácie a posilnenie motivácie detí do ďalšieho vzdelávania. Uzávierka: do 21. 3. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia Pontis - Výzva pre sociálnych inovátorov (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je zameraná na podporu sociálnych inovátorov a inovátorky, ktorí pracujú na novovznikajúcom projekte alebo sú so svojimi projektmi vo fáze nápadu. Uzávierka: 14. 5. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia Poštovej banky - Nápad pre 3 generácie

Kategória: Výzvy

Poštová banka poskytne finančné prostriedky na realizáciu grantov, ktoré majú zmysel pre komunitu, na ich realizácii sa budú spolu podieľať minimálne 2 generácie a nápady budú originálne a trvalo udržateľné. Dobrý nápad možno prihlásiť do 2. 11. 2...

Nadácia pre deti Slovenska - Program rozvoja životných zručností

Kategória: Výzvy

Program je zameraný na rozvoj zručností pedagógov základných a stredných škôl, odborných zamestnancov a zástupcov mimovládnych organizácií, ktorí sa venujú práci s deťmi a mladými ľuďmi. Uzávierka: 31. 3. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia pre deti Slovenska - Škola inkluzionistov 2021

Kategória: Výzvy

Z výzvy bude podporených desať škôl a ich proinkluzívne orientovaných tímov pedagogických a odborných zamestnancov. Uzávierka: do 13. 6. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia SPP - Grantový program OPORA (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je určená poskytovateľom sociálnych služieb, organizáciám aj inštitúciám venujúcim sa ľuďom so špeciálnymi potrebami, ktorí sa rozhodli plánovať svoje služby podľa osobných cieľov, potrieb a schopností svojich klientov. Uzávierka: do 16. 4. ...

Nadácia SPP - Grantový program Športuj aj Ty!

Kategória: Výzvy

Nadácia SPP chce podporiť deti pri športovaní vo všetkých regiónoch Slovenska.Cieľom grantového programu je podpora zdravého životného štýlu detí ale aj mládeže a ľudí so zdravotným znevýhodnením. Uzávierka 31. 3. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia SPP - O krok vpred

Kategória: Výzvy

Nadácia SPP v snahe zefektívniť pomoc ovára v spolupráci s Asociáciou pomoci postihnutým APPA grantový program O krok vpred. Uzávierka: 11. október 2021 (https://www.nadaciaspp.sk/sk/id/21).

Nadácia SPP vyhlasuje grantový program SPPravmeTo

Kategória: Výzvy

S cieľom podporiť rozširovanie vzdelávacích aktivít a skvalitnenie vzdelávacieho procesu vyhlasuje Nadácia SPP grantový program pre školské zariadenia, ktoré realizujú programy formálneho aj neformálneho vzdelávania detí a mládeže. Termín uzávierk...

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev