Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Riadenie školy

KVALIFIKÁCIA - Technológia a stravovanie, potraviny a výživa

Publikované: Autor/i: Ing. Jarmila Belešová

Je učiteľ kvalifikovaný pre vyučovanie predmetov „Technológa a stolovanie“ a „Potraviny a výživa“ v odbore 6489 H hostinský, ak má výučný list, nadväzujúce maturitné vysvedčenie, I. stupeň VŠ diplom Bc učiteľstvo profesijných predmetov a praktickej prípravy a II. stupeň VŠ: učiteľstvo ekonomických predmetov. 

Odpoveď

Kvalifikačné predpoklady učiteľov odborných predmetov ustanovuje časť VIII prílohy č. 1 vyhlášky MŠ SR č. 437/2009 Z. z. ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky pre jednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov v znení neskorších predpisov. Podľa bodu 41 uvedene

Na zobrazenie tohto obsahu nemáte dostatočné oprávanenie.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Diskusia - Počet príspevkov: 0

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk