Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - 2017

Festival vedeckých filmov priblíži vedu pre budúcnosť

Kategória: Výzvy

„Veda pre budúcnosť" je motto tohtoročného Festivalu vedeckých filmov, ktorý sa bude tentokrát konať 29. – 31. mája 2017, v priestoroch Centra vedecko-technických informácií SR (www.fvf.cvtisr.sk).

Fond na podporu umenia - štipendiá a dotácie

Kategória: Výzvy

Z grantu je možné financovať umeleckú tvorbu v oblasti divadiel, tanečného umenia, tvorby a šírenia hudobných diel,  vizuálneho umenia, tvorby a vydávanie pôvodnej slovenskej umeleckej literatúry a v oblasti knižníc. Príspevky sa poskytujú vo form...

Fond na podporu umenia - štipendiá a dotácie 2

Kategória: Výzvy

Z grantu je možné financovať tvorbu literatúry pre deti a mládež a preklady. Peniaze možno získať aj na výskum, publikačnú a prekladateľskú činnosť na diela z oblasti umenia a medzinárodné prezentácie. Výzva je otvorená do 3. 4. 2017 (fpu.sk).

Fotosúťaž – „National Geographic Nature Photographer of the Year Contest 2017″

Kategória: Výzvy

Súťaží sa v čtyroch základných kategóriách - voľne žijúce živočíchy, krajina, život pod vodou, letecké zábery. Termín uzávierky je 17. novembra 2017 (http://photography.nationalgeographic.com).

Fotosúťaž na tému “Rozmanitosť a integrácia očami mládeže”

Kategória: Výzvy

Fotosúťaž je súčasťou mládežníckeho fóra: “Zobrazenie utečencov a migrantov v médiách v juhovýchodnej a v strednej Európe”, cieľom ktorého je reflektovať mediálne zobrazenie utečeneckej krízy v týchto regiónoch a tiež poukázať na to, do akej miery...

Gesto pre mesto - hlasovanie

Kategória: Výzvy

Hlasujte do 30. júna 2017 za projekt na zlepšenie svojho okoliav oblasti podpory vzdelávania,na ktorý Raiffeisen banka prispeje sumou 1 000 € (gestopremesto.sk).

Grantová výzva Cloetta na realizáciu projektov v okrese Levice

Kategória: Výzvy

Nadácia pre deti Slovenska vyhlasuje 9. ročník grantového programu v rámci Detského fondu Cloetta. Podporu dostanú projekty, ktoré pomáhajú sledovať a riešiť problémy detí a mladých ľudí v okrese Levice. Uzávierka prijímania žiadostí: 19. október ...

Grantová výzva Ekoobec 2017 - Chytrá obec, chytré mesto je otvorená!

Kategória: Výzvy

Nadačný fond Slovenských elektrární v Nadácii Pontis vyhlasuje grantový program Ekoobec 2017 – Chytrá obec, chytré mesto. Uzávierka prijímania prihlášok 17. 9. 2017 (nadaciapontis.sk).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev