Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Zriaďovatelia škôl musia do 10. augusta 2024 predložiť zoznamy detí na stravovaciu dotáciu

Kategória: Aktuality Autor/i: upsvr.gov.sk

Do 10. augusta 2024 musia zriaďovatelia škôl predložiť Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny aktualizované zoznamy detí, pre ktoré žiadajú o dotáciu na stravu na obdobie od 1. septembra 2024 do 31. decembra 2024. 

Cieľom dotácie je zabezpečiť stravovanie pre deti v poslednom ročníku materskej školy, pre deti v základných školách, pre deti v prvom až štvrtom ročníku stredných škôl na osemročných vzdelávacích programoch a pre deti v prvom ročníku päťročného vzdelávacieho programu stredných škôl, ak boli prijaté z ôsmeho ročníka základnej školy. Dotácia je dostupná aj pre deti z domácností v hmotnej núdzi alebo s príjmom do výšky životného minima. Na príslušnom úrade práce, sociálnych vecí a rodiny zvyčajne žiadajú o dotáciu zriaďovatelia škôl. Podrobné informácie a potrebné tlačivá sú k dispozícii na webovej stránke Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny.

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.upsvr.gov.sk/media/medialne-spravy/dotacia-na-stravu-zriadovatelia-skol-predlozia-do-10.-augusta-2024-zoznamy-deti.html?page_id=1372110


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov