Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Medzinárodný veľtrh cvičných firiem

Kategória: Aktuality Autor/i: siov.sk

Štátny inštitút odborného vzdelávania (ŠIOV) pripravuje Medzinárodný veľtrh cvičných firiem Slovensko 2024 (MVCF), ktorý sa uskutoční 20. až 21. novembra v PEUGEOT ARÉNE v Bratislave.

Veľtrh je zameraný na podporu a rozvoj podnikateľských zručností študentov, pričom im poskytuje priestor na komunikáciu v cudzom jazyku a riešenie reálnych obchodných prípadov. Účastníci môžu získať cenné skúsenosti a podporu od reálnych partnerov.

Súčasťou MVCF 2024 budú aj tento rok súťaže, v ktorých odborná porota posúdi celkový imidž stánkov, vrátane e-prezentácie, katalógu, loga, sloganu a vizitiek. Ďalšími kategóriami budú súťaž „90 sekúnd vo výťahu“ v anglickom jazyku a ocenenie najlepšieho reprezentanta či reprezentantky. Absolútnym víťazom sa stane cvičná firma, ktorá získa najviac bodov vo všetkých hodnotených kategóriách.

Okrem súťaží sa návštevníci môžu tešiť na rôzne interaktívne podujatia, prednášky a semináre. Prihlášky na MVCF 2024 spolu s rámcovým programom budú čoskoro dostupné na webových stránkach SCCF a ŠIOV.

Zdroj a ďalšie informácie: Medzinárodný veľtrh cvičných firiem Slovensko 2024 - ŠIOV - štátny inštitút odborného vzdelávania (siov.sk)


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov