Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Mediácia

POZVÁNKA - Medzinárodná vedecká konferencia „Mediácia a multidisciplinarita ako kľúč k harmonickým riešeniam konfliktov"

Kategória: Mediácia

Katedra sociálnej práce Pedagogickej fakulty Univerzity Komenského a Inštitút mediácie a mimosúdneho riešenia sporov pozývajú na medzinárodnú vedeckú konferenciu Mediácia a multidisciplinarita ako kľúč k harmonickým riešeniam konfliktov. Konferencia sa uskutoční v dňoch 11. až 12. októbra v Modre (Hotel Sebastian u Hoffera)

Cieľom medzinárodnej vedeckej konferencie je podporiť spoluprácu medzi odborníkmi rôznych oblastí a poskytnúť priestor na hlbšie porozumenie významu mediácie a multidisciplinarity pre dosahovanie harmónie a zmieru.

Program konferencie a pozvánka: https://mediacia.sk/

Na konferencii vystúpi aj štátna tajomníčka Ministerstva spravodlivosti SR, prestížna mediátorka a autorka mnohých publikácií o mediácii PhDr. Lenka Holá, PhD. Okrem toho sa môžete tešiť na JUDr. Evu Szárazovú z Ministerstva spravodlivosti SR a v sobotu bude program obohatený o praktické workshopy pod vedením PaedDr. Dušany Bieleszovej, uznávanej expertky v oblasti školskej mediácie, a PhDr. Gabriely Ručkovej, PhD., psychologičky a špecialistky na sebapoznanie a sebareflexiu mediátora.

Mediálni partneri konferencie: mediacia.sk,  najpravo.skwolterskluwer.sk

Zdroj a ďalšie informácie: https://mediacia.sk/



Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk